1

PRIJAZNOST

Vsaki stranki z veseljem svetujemo in ji pomagamo, da skupaj dosežemo izdelek, ki si ga želi.

2

OSEBEN PRISTOP

Tisk je storitev in vsaka stranka ima drugačne potrebe. Oseben pristop pripomore do boljših rezultatov in zadovoljnih strank.

3

IZKUŠENOST

30 letne izkušnje s področja tiska in grafične priprave. Izkušnje prenašamo tudi na mlajše generacije.

4

RAZLIČNA ZNANJA

Z mlajšimi generacijami pa v podjetje prihajajo tudi nova in različna znanja. Od tiska, grafične priprave in oblikovanja.

O NAS - TISKARNA V ŽIREH

Smo manjše družinsko podjetje, ki se že 30 let ukvarja s sitotiskom, digitalnim tiskom ter prodajo promocijskega tekstila in poslovnih daril. Nahajamo se na Gorenjskem, v starem delu Žirov. Različne generacije, različni poklici in različne osebnosti v tiskarni sestavljajo dinamično ekipo, ki strmi h kvaliteti izdelkov in zadovoljstvu strank. Vsaki stranki prisluhnemo in ji pomagamo po naših najboljših močeh. Pri tisku se opiramo na lastno znanje in razvoj. 

SPOZNAJTE EKIPO

Marijan Jurca

Lastnik

Marijan je lastnik in ustanovitelj podjetja, ki pa je svojo delovno dobo že odslužil. Od leta 2019 je namreč v pokoju. Po poklicu je tiskar in skozi vsa leta delovanja, si je nabral veliko izkušenj, ki jih prenaša na mlajše generacije. Prosti čas izkoristi za dolge sprehode s psom ali delo v naravi. Rad tudi odpotuje v oddaljene kraje.

Na začetku, kot edini zaposleni, je bil zadolžen za vse: grafično pripravo, tisk, ponudbe, komunikacijo s strankami. Skozi leta se je njegovo delo usmerilo v komunikacijo s strankami in grafično pripravo. Sedaj pa je v podporo zaposlenim.

Irena Jurca

Lastnica, direktorica, računovodkinja

Ker je podjetje majhno, mora vsak opravljati več različnih del. Po odhodu Marjana v pokoj, je Irena prevzela mesto direktorja. Po poklicu je diplomirana ekonomistka. Prav tako rada potuje v oddaljene kraje. Med vikendi se odpravi na daljši sprehod ali pohod. Jesen pa najraje preživi v gozdu, kjer nabira gobe in kostanj.

V podjetju opravlja računovodska dela. Najbolje od vseh se znajde pri prodaji promocijskega tekstila in poslovnih daril. Zaradi dolgoletnega delovanja v podjetju, ji tudi grafična priprava ni tuja.

Andraž Jurca

Stik s strankami, komercialist

V podjetju je zaposlen tudi tretji član družine Jurca. Po poklicu je magister ekonomije. Po nabiranju izkušenj v drugih računovodskih podjetjih, se je odločil, da kariero nadaljuje v družinskem podjetju. Mladi očka nameni svoje proste popoldneve sinu in svoji partnerici, ki se na sončen dan skupaj odpravijo na sprehod.

V podjetju je zadolžen za komunikacijo s strankami in razporejanju dela v proizvodnji. Čeprav je ekonomist, je nekaj časa preživel tudi v proizvodnji kot tiskar. Ta izkušnja mu omogoča boljše znanje pri grafični pripravi in izdelavi predlog za sitotisk.

Sergeja Primožič

grafična oblikovalka

Čeprav ima drugačen priimek, je tudi Sergeja članica družine Jurca. Po izobrazbi je magistrica grafična inženirka. Zaposlena je od leta 2018, čeprav je svoje izkušnje v tiskarni nabirala že od začetka srednje šole. Popoldneve večinoma preživi v naravi s svojim psom, s katerim hodita tudi na dodatna šolanja. Z možem v prostem času rada obiskujeta fitnes.

V podjetju je zadolžena za oblikovanje. Njeno poglobljeno znanje programov ji omogoča, da naredi tudi zahtevnejšo grafično pripravo za tisk. Ker se vsak dan vozi iz Železnikov v Žiri, je velikokrat tudi dostavna služba strankam 🙂

Valter, Primož, Miha, Mateja, Polona

Ekipa tiskarjev, brez katerih kvalitetnih izdelkov ne bi bilo