Transferji za tisk

Pri transfernem tisku se opiramo na svoje več kot dvajsetletne izkušnje. Tovrsten tisk je zelo obstojen ter pri temnem tekstilu zelo dobro pokriven. Primeren je za vsa oblačila, predvsem za najzahtevnejše materiale, tudi elastične.
Transferji so zelo primeren način tiska za šiviljstva, proizvajalce tekstilnih izdelkov, tiskarje ter grosiste s tekstilom. So enostavni za transport. Stranke potrebujejo le primerno termostiskalnico. O pogojih in načinu prenašanja jih natančno informiramo ter jim nudimo dodatne informacije ob vsakem trenutku. Izbirate lahko med različnimi transferji, odvisno od barve in sestave tekstila na katerega transferje nanašate.

POVPRAŠEVANJE

Preko spletne strani
ali na e-mail

DOBAVNI ROK

5 do 7 dni od potrditve
naročila

DOSTAVA        

Osebni prevzem
ali po pošti

DOSTAVA

Osebni prevzem
ali po pošti

Hot peel (hp) preslikač za bele in svetle bombažne tkanine

Ta transfer se uporablja za tisk bombaž bele barve oziroma pogojno tudi na bombaž zelo svetlih barvnih odtenkov. Zaradi svoje sestave dobro prenese pranje tudi pri visokih temperaturah do 90˙C. Transfer te vrste ni primeren za tisk na temne tkanine. Nanos teh transferjev je mogoč na bele bombažne majice in še na nekatere druge bele bombažne izdelke.

HOT-COOL PEEL (HCP) PRESLIKAČ

HCP transfer je namenjen za tisk na bombaž vseh barv, nekatere mešanice z bombažem in v nekaterih primerih tudi na poliestrske tkanine (potreben predhoden test). Za razliko od HP transferja je pri tem transferju čez nanos barv potiskano tudi posebno lepilo, ki omogoča, da se HCP transfer lahko nanese na več vrst tkanin. Za izdelavo tega transferja se uporablja tudi poseben HCP transferni papir in specialne barve, kar omogoča dobro pokrivnost in vidnost bele barve na temnem tekstilu. Kot je razvidno že iz imena transferja (HCP) je ta transfer vmesna možnost med HP in CP (cool peel) transferjem.

COOL PEEL (CP) PRESLIKAČ

CP transfer je naš najkvalitetnejši toplotni transfer. Primeren je za tisk na najzahtevnejše tkanine. Njegova edinstvena sestava zagotavlja odlično pokrivnost in obstojnost na najzahtevnejših tkaninah. Barve na temnem tekstilu so izjemno intenzivne. V kolikor želite odličen izgled na temnem tekstilu je ta transfer odlična izbira. CP transfer je primeren za tisk na bombaž, mešanice bombaža in sintetičnih tkanih, za tisk na sintetične tkanine, poliester, dežnike, kape, polo majice in še kaj.

S-30 PRESLIKAČ ZA DEŽNIKE

Pri tem transferju kot zadnjo plast nanesemo posebno lepilo. V osnovi pa je to CP transfer. Primeren je za tisk na gladke materiale, kot so na primer nekatere vrste dežnikov. Pred vsako uporabo je potrebno material testirati.

WATERBASED TRANSFER (WB) PRESLIKAČ - PRESLIKAČ Z VODNIMI BARVAMI

Ti transferji so natisnjeni z barvami na vodni osnovi. Prednost barv na vodni osnovi je, da so povsem ekološke in okolju prijazne. Pri tisku transferja na vodni osnovi se ne uporablja kemičnih sredstev, ki bi lahko bili neprijazni okolju. Dodatna prednost transferjev na vodni osnovi je tudi nižja temperatura prenosa (145 – 160 stopinj Celzija). Zaradi nižje temperature prenosa so predvsem primerni za tisk na bolj zahtevne materiale, ki težje prenašajo visoko temperaturo. Opcijsko je mogoče natisniti tudi nanos ‘’blocker’’ barve, ki preprečuje migracijo pigmentov iz poliestrskih tkanin (soft sheel) na transfer.

DIGITAL-SCREEN TRANSFER (DST) - DIGITALNI-SITO TRANSFER/PRESLIKAČ

DST transfer združuje digitalni tisk in sitotisk. Grafika je najprej natisnjena na laserski tiskalnik, nato pa je s tehniko sitotiska na grafiko nanešen sloj bele barve in lepila na vodni osnovi. Prednost DST transferja je, da je grafika natisnjena z laserskim tiskalnikom, zato je število barv neomejeno. Pri grafiki z veliko barvami je tako strošek tiska nižji. Še ena prednost pa je boljša resolucija slike, kot če je grafika v celoti natisnjena s tehniko sitotiska. Z slojem bele barve in lepila pa dosežemo pokrivnost in obstojnost tudi na temnem tekstilu. Opcijsko je mogoče natisniti tudi nanos ‘’blocker’’ barve, ki preprečuje migracijo pigmentov iz poliestrskih tkanin (soft sheel) na transfer.

SUBLIMACIJSKI TRANSFER

S pomočjo sublimacijskega inkjet tiskalnika na poseben papir nanesemo sublimacijsko barvo. V tem primeru gre za digitalni tisk. Transfer natisnjen s sublimacijskimi barvami je primeren samo za tisk na beli poliester. Ker je transfer natisnjen s tiskalnikom večje število barv ne predstavlja večjega stroška transferja. Prednost tako potiskanih poliestrskih oblačil je tudi, da se tiska na površini tkanine ne otipa saj se razbarvajo poliestrska vlakna. Na ta način ohranimo funkcionalnost športnega oblačila nespremenjeno.

IZREZ TRANSFERJEV IZ FLEX IN FLOCK FOLIJE

Ponujamo vam izrez flex in flock folije. S pomočjo rezalnika vam izrežemo željan motiv. Tako izrezani transferji so primerni za tisk manjših količin tekstila pri katerih bi bil klasičen sitotisk predrag. Na trgu obstaja pestra izbira folij za tisk na najrazličnejše materiale in folije z različnimi efekti. Tako izrezane transferje se lahko uporabi tudi v primeru tiska na zahtevnejše materiale tekstila na katerih klasičen transfer ni primeren in dovolj obstojen.

Potrebujete transferje za tisk?