Tisk na zastave in table

POVPRAŠEVANJE

Zaupajte nam vaše želje
na info@andi.si

DOBAVNI ROK

7 do 10 dni od potrditve
naročila

DOSTAVA        

Osebni prevzem
ali po pošti

DOSTAVA

Osebni prevzem
ali po pošti

Namizne zastavice

RAZLIČNIH
OBLIK

OBŠITE Z
VRVICO

STOJALA ZA
ZASTAVICE

Namizne zastavice izdelujemo iz debelejšega poliestra, ki nam daje videz svile. Zastavico obšijemo s poljubno vrvico. Po želji strank lahko vrvico nadomestimo tudi z resicami ali pa zastavico dodatno obogatimo še z raznimi dodatki (cofki, kovinske ali lesene palčke, stojalca, itd).

Zastave po naročilu

POLJUBNIH
VELIKOSTI

ODPORNE NA
VREMENSKE VPLIVE

ZAŠITE PO
ŽELJAH

Zastave so izdelane iz lahke tkanine. Odporne so na vse vremenske vplive, zato so uporabne tudi za zunanjo uporabo. Zastave izdelamo po vaših zahtevah. Ob robovih vam zastavo ojačamo in opremimo s kovinskimi zakovicami ali karabini, oziroma jo zašijemo po vaših željah. V primeru naročila zastave v obliki solze, vam dobavimo tudi stojalo.

Tisk transparentov

PVC CERADNO
PLATNO

OJAČAN ROB IN
ALU RINKE

POLJUBNIH
VELIKOSTI

Transparente potiskamo z digitalnim tiskom in obrežemo na poljubno velikost. Robove ojačamo ter dodamo aluminijaste rinke. Cena je odvisna od velikosti transparenta. Dobavimo vam tudi različna promocijska stojala.

Označevalne table

LAHKI IN ODPORNI
MATERIALI

POLJUBNIH
VELIKOSTI

Table poljubnih velikosti izdelujemo iz forex ali kapa plošč. Na voljo so tudi trši materiali. Omejitev pri številu barv ni, saj so table potiskane z digitalnim tiskom. Cena tiska na table je predvsem odvisna od velikosti table. Odvisna je tudi, ali je označevalna tabla potiskana na eni ali na obeh straneh.

Oglejte si naše delo

Potrebujete zastave, transparent ali označevalne table?