Tisk na papir

POVPRAŠEVANJE

Zaupajte nam vaše želje
na info@andi.si

DOBAVNI ROK

5 do 7 dni od potrditve
naročila

DOSTAVA        

Osebni prevzem
ali po pošti

DOSTAVA

Osebni prevzem
ali po pošti

Tisk vizitk, dopisnih listov in kuvert

POLJUBNIH
VELIKOSTI

RAZLIČNI
MATERIALI

Na voljo imamo več različnih materialov za tisk vizitk. Lahko jih plastificiramo ali pa jih zaobljimo robove. Vizitke tudi oblikujemo po vaših željah. Za usklajeno grafično podobo podjetja nudimo tudi tisk dopisnih listov in tisk na kuverte.

Tisk letakov, plakatov in zgibank

POLJUBNIH
VELIKOSTI

OBLIKOVANJE

Poskrbimo tudi za tisk letakov in plakatov ter brošur in zgibank. Pestra izbira različnih materialov nam omogoča, da ugodimo tudi zahtevnejšim željam. Minimalne količine pri naročilu ni, saj so letaki, plakati in zgibanke natisnjene z digitalnim tiskom.

Vabila, voščilnice, darilni boni…

RAZLIČNI
MATERIALI

POLJUBNIH
VELIKOSTI

OBLIKOVANJE

Ob različnih obletnicah, praznovanjih, prireditvah vam ponujamo tisk vabil. Ob novem letu potiskamo voščilnice po vaših željah. Za različne namene natisnemo tudi darilne bone poljubnih oblik in velikosti. Na nas pa se lahko obrnete tudi pri oblikovanju.

Nalepke

RAZLIČNIH
OBLIK

PVC FOLIJA ali
SAMOLEPILNI PAPIR

Nalepke lahko, odvisno od namena, natisnemo na PVC samolepilno folijo ali na samolepilni papir. Oblika nalepke je poljubna: kvadratna, okrogla ali povsem nepravilnih oblik. Nalepke so namenjene limanju na steklenice, glaže, lahko se jih nalepi na steno, mizo, škatlo ali pa uporabi zgolj za promocijski material. Potiskamo jih lahko digitalno ali s sitotiskom.

Oglejte si naše delo

Potrebujete vizitke, letake ali druge tiskovine?